تبلیغات
علم کده کاکتوس - فواید استفاده از کودهای آلی
.   http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gifشهـر علـمhttp://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif                                   http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gifبانک مقالـاتhttp://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif                              http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gifصفحه اصلیhttp://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif                                                                                                    .http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gifhttp://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif
 فواید استفاده از کودهای آلی

مصرف این محصول باعث بهبود خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک شده بنحوی که خاک تردوپوک  و منافذ عبوری زیادی درآن ایجاد می گردد این امر سبب  افزایش ظرفیت نگهداری آب وعناصر غذائی وهمچنین افزایش هوادهی در خاک  و جذب اکسیژن توسط ریشه گیاه خواهد شد .

از آنجائیکه این محصول قابلیت نگهداری آب زیادی را درخود دارد نیاز آبی گیاه را کاهش ، خاک اطراف ریشه را همواره مرطوب و از سوی دیگر بعلت غنی بودن از ترکیبات هوموسی میزان مواد آلی در خاک را افزایش داده وباعث بهبود ساختار خاک میگردد.

مصرف توام این محصول با کودهای شیمیایی مورد نیازمنطقه کشت باعث کاهش مصرف کود  شیمیایی و تغذیه متعادل گیاه گردیده و با افزایش کربن آلی خاک (که بیش از 60% اراضی زیر کشت ایران دچار فقر آن هستند)  باروری و کیفیت محصول را افزایش می دهد. وقتی این ترکیب در خاک قرار گیرد ظرفیت نگهداری آب وعناصر غذایی را ارتقاء داده و باعث جلوگیری از شسته شدن عناصر مفید خاک میگردد .

از دیگر خواص این  محصول کمپلکس کنندگی عناصر غذایی و افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی گیاه میباشد. همچنین این ترکیب باعث تحریک رشد گیاه از طریق شتاب بخشیدن به تقسیم سلولی و افزایش حجم ریشه گیاه میشود. از دیگر مزایای این محصول تکثیر میکروارگانیسم های مفید خاک جهت بهبود فرایند تجزیه کودهای آلی و آزاد نمودن عناصر غذای مفید برای رشد گیاه بوده و عملکرد محصول را 30 تا 40% افزایش میدهد.

این محصول از ترکیبات کمپوست گیاهی تهیه و سرشار از ماده آلی برای تقویت خاک و رشد مناسب گیاه می باشد که می تواند اثرات منفی شوری و ph  بالای خاک را نیز بصورت محسوسی کاهش دهد.


دستور العمل مصرف : این کود می بایست بصورت مستقیم درخاک مصرف گردیده و قابلیت
  ترکیب با کودهای حیوانی و شیمیایی را دارد.

این کود را میتوان در تمام فصول سال بشرط چال کود و قرار گرفتن در زیر خاک ( جهت درختان درسایه انداز و درعمق 30-40 سانتیمتری خاک و جهت محصولات زراعی درعمق 20-25 سانتیمتری خاک) مصرف نمود.

میزان مصرف این
  کود با توجه به نوع محصول ، شرایط آب و هوایی، نوع خاک و درجه حاصلخیزی خاک متفاوت بوده  ولی بصورت کلی بشرح زیر مصرف می گردد :

پسته : برای هر درخت بسته به سن آن بین 4-8 کیلوگرم

سبزی و صیفی جات : 1000 1500 کیلوگرم در هکتار

مرکبات : برای هر درخت بسته به سن آن بین 3-7 کیلوگرم

محصولات گلخانه ای : 500-1000 کیلوگرم در 1000 متر مربع

دیم زارها : 1000-1500 کیلوگرم در هکتار



لینک های طلایی : کود مناسب گیاهان آپارتمانی ، کود مناسب سبزیجات ، کود مناسب کاکتوس ها ، کود مناسب برای درختان ،

http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پایگاه عکسهای متحرک - gif20.rozblog.com

گروه گیف دونی ــ پنجشنبه 2 بهمن 1393 و ساعت 12:25 ب.ظ
 نوشته های پیشین
+ تحقیق قابل ویرایش - چنگیز خان مغول
+ چرا مارمولک ها دم خود را قطع می کنند؟
+ طرح درس خاک با ارزش - علوم پنجم
+ اطلاعاتی در مورد آب سنگین
+ طرح درس علوم پنجم مبحث رنگین کمان
+ روش به وجود آمدن بادها
+ آشنایی با ماه گرفتگی و انواع آن
+ چرا سکه ها شیار یا برچستگی دارند ؟
+ طرح درس سالیانه هدیه های آسمان پایه ششم
+ تعادل بدن موقع راه رفتن به کمک دستها
+ علت نامگذاری هندوانه ابوجهل چیست ؟
+ یخ خشک و روش نگهداری آن
+ مطالبی جالب در مورد راه ابریشم
+ معرفی سایتهای درسی و علمی و آموزشی
+ تحقیق در مورد روشهای صحیح آب نوشیدن

صفحات :
 بهترین های دانلود

ورود به صفحه اصلی